Kookworkshop in kookstudio individueel en groepsuitje.

Leer koken tijdens een workshop.

Dineren bij kaarslicht gericht op het nog smakelijker bereiden van voeding.


Nu 10% korting op een kook workshop met datum reserveren of als cadeaubon met code good4fun10 gebruik je code via deze link
ook voor alle andere events, Good4fun heeft ook giftcards heeft vele bestedingsmogelijkheden: dagjes weg, fashion, make up, eten laten bezorgen of zelf naar restaurants, games, electronica, parfum en veel meer.


Zin om zelf of een avond samen met een groep vrienden of collega's te koken en te eten? Doe dan de culinaire workshop! U bereidt met een verrassend, volwaardig vegetarisch-, vis,- of vlees-menu voor levensgenieters!
Totale duur kookavond is gemiddeld vier uur, dit is inclusief, een snijdemonstratie met horeca-koksmessen en informatie over de te gebruiken ingrediënten.
Er wordt zoveel als mogelijk gewerkt met biologische producten.

 



U kunt kiezen uit onderstaande menu's:
 

Menu 1: verrassend vegetarisch Mediterraan menu:
wortel-citroensoep met verse koriander
quinoa & mosterd-witte wijnsaus
pompoengembertaart met polenta-kwarkdeeg
paddestoelensalade met rucola
chocoladetaart met walnoten + vanille ijs
***

Menu 2: Jubileum vegetarisch menu (12 jarig bestaan):
provençaalse soep
polentakoekjes
cous-cous met pastinaak-sinaasappelsaus met verse koriander
venkelsalade met pijnboompitten
schijfjes pompoen uit de oven
bananenroomtaart met kokos
***

Menu 3: Italiaans vegetarisch of vlees-keuken driegangen menu:
hardgekookte eieren met verse tonijnsaus
vegetarische of vleeslasagne met béchamelsaus
pesto
paddestoelensalade met rucola
panforte di Siena
***


Menu 4: Italiaanse vis keuzen viergangen:
1. aubergine-tomatensoep
2. pesce al cartoccio con olive =
dorada uit de oven met zwarte olijven
bleekselderijsalade
3. tagliatella met spinazie-crèmesaus
finocchi al forno = venkel uit de oven
4. tiramisu met en/of zonder eieren
***

Menu 5: Italiaanse vleeskeuken:
spinazie-crèmesoep
tagliatella met tomatensaus
Italiaanse gehaktballetjes met ricotta en pijnboompitten
finocchi al forno = venkel uit de oven
wortel-bleekselderijsalade met pistachenoten
tiramisu met en/of zonder eieren
***

Menu 6: Franse viskeuken:
provençaalse soep of pompoensoep met gember
aardappels uit oven met rozemarijn
ratatouille
chèvre bûchsalade met rucola en pijnboompitten
gebakken forel met knoflook-peterseliesaus en amandelschaafsel
hazelnootpraliné-crêpes met chocoladesaus
***


Menu 7: Franse vlees keuken:
provençaalse soep
aardappels uit oven met rozemarijn
coq au vin
haricots vert in gerookte spek
chèvre bûchsalade met rucola en pijnboompitten
hazelnootpraliné-crêpes met chocoladesaus
***

Menu 8: Spaanse viskeuken:
gazpachosoep = koude tomaten-paprikasoep
crostini's + tapenade
guacomole = avocadodip + aïoli = knoflookmayonaise
paella valencia met pijlinktvis en scampi's
appel-, rabarber-, aardbeien-, pruimen-, abrikozentaart (afhankelijk van het seizoen)
***

Menu 9: Marokkanse viskeuken :
chorba = groentesoep
groene paprikasalade
baba ganoush = auberginepuree
tagine
b'stilla = kabeljauwpastei
harissa
dadelcake met sinaasappel en cognac
***

Menu 10: Thaise vegetarische keuken:
Thaise kokos-citroensoep
roergebakken groente
gevulde ananas met padan-rijst
papaja-salade
amandel-wortelcake met kokos-meloenijs
***

Menu 11: Indiase vegetarische keuken (Ayur-vdisch):
dahlsoep
citroen-rijst-gerecht
groentebeignets +
yoghurt-kerriesaus
tomatenchutney
korianderchutney
Kheer (rijstpudding)
+ adrak cai = gemberthee
***

Menu 12: Indiase vlees keuken:
soep van geroosterde mungbonen en tomaten = tamatar mung dal
capati = plat volkorenbrood
kela raita = plakjes banaan in yoghurtsaus
witte basmatirijst
curry van lamsvlees en spinazie
tomatenchutney
korianderchutney
Kheer (rijstpudding)
+ adrak cai = gemberthee
***

Menu 13: Indonesische viskeuken:
ikan teri = gefrituurde gedroogde sardientjes
ikan Bumbu Bali = gekruide makreel uit Bali
asinan Jakarta = zure komkommer-wortel-ananas- garnalen salade
pandan rijst + kroepoek
sambal goreng boontjes
klappertaart
***

Pakketten:

Individueel leren koken tijdens een workshop van 18.00 uur - 22.00 uur (inschrijving).
Keuze uit: Vegatarisch: Arabisch, joods, italiaans, mediterraans, thais of Franse vis. 51,00 euro per persoon.

Groepsuitje leren koken tijdens een kook workshop van 18.00 uur - 22.00 uur.
Kies uw eigen menu. 55,01 euro per persoon.

Online Bestellen
Koken

Locatie:

Amsterdam (Noord-Holland)

Wanneer:

Op aanvraag




Vegetarische kookcursus data:

Op aanvraag


Vanaf 12 personen kiest u zelf een datum.


Ook leuk als kadobon zonder datum.

Duur:

18:00 - 22:00 uur

Deelnemers:

minimaal 1 persoon

Prijs vanaf:

€ 51,00 per persoon
Inclusief:
ingrediënten, thee en koffie, en receptuur

Kookworkshop